2023. május 15., hétfő

Magasan és mélyen- Megragadás és elengedés

Beszámoló a  Fly &Chill aerial jógatábor 2023-ról

 
Piliscsabára, a Pilis lábához tértünk vissza és nagy öröm számomra, hogy számos új táborozó is csatlakozott hozzánk, köztünk "első bálozók" is, azaz akik most próbálták ki először az aerial jógát.
Kapcsolatfelvétel :::::: Powered by: www.webtar.hu ::::::* 
 
Ez az elvonulás mindig nagyon jó lehetőség, hogy 3 napra "kiszakadj" az életed mókuskerekéből és eltávolodva a mindennapoktól , kikapcsolódj Önmagaddal, mozgásokkal tarkítva karbantarts a tested és kapcsolódj valamint a Pilis hegység oltalmazó (energia)karjában nagyokat pihenj.
     
A Fly &Chill aerial jógatábor különlegessége, hogy 2 aerial jógastílusban tapasztalhatod meg az aerial jóga hatásait: 2 különböző tapasztalás, 2 különböző élmény.
 

A magas hammock állásban a repülés élménye vár, ahol a földtől elemelkedve, a gravitáción kicsit túljutva, egy új dimenziót,  új távlatokat, új nézőpontokat adhatsz hozzá a gyakorlásodhoz, és az életedhez:) 
Az alacsony állásban, pedig éppen a gravitáció erejét hívjuk segítségül, hogy mélyülhessünk egy-egy pózban, akár korábban nem tapasztalt mélységeik is eljuss, könnyedén, megerőltetés nélkül, ahol korábban még sohasem jártál.
 
 
Az magas állás "ára" a figyelem, a koncentráció, a kapaszkodás, a megragadás képessége. Míg az alacsony állás elengedést, megengedést, önátadást hív életre bennünk.

 
 A befelé fordulást, elcsendesedést egy csodás hangutazás is támogatta, amely segített áthangolódni egy tisztább, békésebb állapotba.

Az estéket beszélgetések és önismereti játékok tarkították, amelyek más nézőpontból segítették a megértést, a megragadás és elengedés, a vezetés és a vezetve levés, az irányítás és a ráhagyatkozás témában.

 

Az esős, hideg idő ellenére, szombat délután akadt egy kis időjárási miniablak, amikor még maradt némi kapacitás egy erdei túrára és felkirándultunk a pilisi kilátóba is.

Dévényi Antal Kilátó | Piliscsaba 

 

Életünk folyama során van ideje a megragadásnak, az elkezdésnek, annak, hogy beletesszük magunkat maximálisan és annak is, hogy elengedünk rábízzuk magunkat, ráhagyatkozunk az élet, a Forrás bölcsességére. 
Ez a két út, ez a két párhuzamos valahol a végtelenben, a szívünkben találkozik és összeér. Ott együtt vagyunk, ott EGY-ek vagyunk. 
És az eső végül összemosta szívünket ...<3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése